Om oss

Vedlikeholdstjenester siden 1985

Litt om oss

Bryn Bydrift AS arbeider med sommer- og vintervedlikehold i Kongsberg og omegn. Dette har vi gjort siden etableringen av selskapet i 1985. Vi eies i dag av PHM Norge AS som er et konsern i sterk vekst.

Tidligere kom hoveddelen av omsetningen vår fra brøyting, strøing og feiing. De senere årene har Bryn Bydrift AS i større grad utført sommervedlikeholdstjenester som blant annet plenklipping, kantklipping, graving, transport, vedlikeholds- og p-husfeiing, anleggsgartnertjenester, steinlegging og mye mer.

Vi er også totalleverandør av vaktmestertjenester for sameier og borettslag. Sommer, vinter og vaktmestertjenester som sørger for det kontinuerlige vedlikeholdet. Alt fra praktisk anleggs- og håndverkerarbeid til dokumentasjon, HMS og vernerunder.

Som leverandør av disse tjenestene ønsker vi i Bryn Bydrift AS å være din beste samarbeidspartner. Uansett hva det skulle være stiller vi alltid høye krav til utførelsen av jobben vår. Vi har yrkesstolthet og gir ikke opp før kunden er fornøyd.

Stort eller lokalt? Hvorfor ikke begge.

Vi er en del av PHM Group. PHM er en eiendomsservicegruppe som har som oppgave å ta vare på mennesker ved å ta vare på bomiljøet deres. PHM Group består av de beste lokale selskapene i bransjen med samme verdier og motiver; entreprenørånd og rettferdig og ansvarlig drift. Vi mener at kun lokal service med store ressurser er bedre enn lokal service. Med PHM trenger du ikke tenke på om du skal ansette en kjent lokal eller en stor operatør. Vi får det beste fra begge.

PHM Group