Nabolaget gikk sammen om brøyting i Kongsbergs bratteste bakke

I Løkkeveien på Numedalsvegen gikk fem naboer sammen om å bestille brøyting og strøing fra Bryn Bydrift. ─ Her er det mange som har havnet i grøfta på vinterstid, forklarer ekteparet i Løkkeveien 27, Arne og Unni Sagmo.

Kongsbergs bratteste bakke

For å komme opp til eiendommene i enden av Løkkeveien er man nødt til å forsere kanskje en av Kongsbergs bratteste bakker. Å drive med snørydding og strøing på egenhånd var ikke noe alternativ for beboerne innerst i nabolaget.

Bryn-bydrift-gikk-sammen-om-broyting-og-stroing-5

─Det er mange som har fått ødelagt bilene sine på vinterstid i den krevende oppoverbakken. Særlig om det er glatt og man ikke tar nok fart i bunnen av bakken, da risikerer man å skli bakover eller å havne i autovernet, forklarer Arne Sagmo.

─Tidligere benyttet vi oss av en lokal bonde «uttante» for å brøyte bakken og eiendommene, men da han måtte gi seg falt valget på Bryn Bydrift. Bryn har brøytet og strødd for oss i snart seks år allerede.

─Vi er godt fornøyd med tjenestene og servicen som leveres av Bryn Bydrift. Vi kommer nok til å bruke de i mange år fremover, forteller Arne Sagmo.  

Bruker bakken som trim

Unni-Sagmo-Bryn-Bydrift

Mange kjenner nok kanskje igjen Unni Sagmo fra Rema 1000 Stasjonsbakken. Der var hun et kjent ansikt bak kassaapparatet i en årrekke før hun ga seg for om lag fem år siden. Både hun og ektemannen Arne er nå pensjonister og bruker heller bakken som hverdagstrim i stedet for å måke den.

−Jeg må jo ha litt hverdagstrim, derfor bruker jeg heller oppoverbakken til å trimme i. Som 75-åring tror jeg at det er best å la være å forsøke seg på noen akrobatikk med snøskuffa, det kunne fort endt i noen brukne ben, forklarer Unni.

Les også: I tjeneste for PK Eiendom i snart 30 årTrenger ditt nabolag hjelp til brøyting, strøing eller feiing? Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet nedenfor.

Kontakt

Fyll inn kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tjenestene vi tilbyr.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.