Per Mikkelsen i PK Eiendom

I tjeneste for PK Eiendom i snart 30 år

På begynnelsen av 90-tallet inngikk PK Eiendom en brøyteavtale med Brødrene Bryn, som bedriften het den gang. I dag benytter de etterfølgeren Bryn Bydrift til både brøyting, strøing og feiing.

– For oss som eiendomsforvalter er det mange utendørsområder som skal holdes vedlike. Det er viktig med kontinuitet på tjenestene vi kjøper, og det får vi hos Bryn Bydrift, forteller Per Mikkelsen, administrerende direktør i PK Eiendom.

Langt og godt samarbeid

PK Eiendom inngikk en avtale om brøyting med Brødrene Bryn på begynnelsen av 90-tallet. Kun noen år senere fikk gårdeierne et større ansvar for å sørge for strøing og feiing av sine eiendommer.

– Vi ble da nødt til å strø mye mer med grus på vinterstid. Dette gjorde av vi ble nødt til å feie i tillegg, for å få fjernet all grusen, sier Mikkelsen.

På midten av 90-tallet inngikk derfor PK Eiendom en avtale med Bryn Bydrift med fastpris på både brøyting, strøing og feiing.

– Rundt 80 prosent av vårt behov for brøyting, strøing og feiing dekkes i dag av Bryn Bydrift, utdyper Per.

Han fremhever at Bryn Bydrift er en solid bedrift, med en stor og robust maskinpark.

– Dette gjør at vi kan være sikre på å få levert de tjenestene vi har bestilt, sier direktøren.

Snøryddingen har blitt profesjonalisert

– Snøryddingen i byen har blitt langt mer profesjonalisert sammenlignet med slik det var «i gamle dager», kan Mikkelsen fortelle.

– For noen tiår tilbake kunne du risikere at kommunen først brøytet bilveiene, så kom den enkelte gårdeier i etterkant og brøytet snøen fra fortauet ut i gata igjen. Jeg husker store snøfonner og at det enkelte ganger kunne være litt ufremkommelig i gatene. Sånn er det heldigvis ikke lenger, mye takket være profesjonelle aktører som Bryn Bydrift, fortausavtalen med Kongsberg Næringsforum og deres samarbeid med veiseksjonen i Kongsberg kommune.

Siden samarbeidet med PK Eiendom startet har Bryn Bydrift skiftet navn og fått nye eiere. Mikkelsen opplever at Bryn Bydrift i dag leverer i samme ånd som da Per Ole Bryn drev bedriften tidligere. Det må vel kunne regnes som et kvalitetsstempel.

Trenger du hjelp til brøyting, strøing eller feiing? Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet nedenfor.

Kontakt

Fyll inn kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tjenestene vi tilbyr.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.