Bryn Bydrift har fått nye eiere – Blir en del av storkonsernet SEFBO

Harald Brekke i Bryn Bydrift forsikrer. ─Selv om vi har fått nye eiere skal vi fortsatt gjøre den samme gode jobben som vi alltid har gjort. Vi vil fortsatt brøyte, strø og feie for deg, i tillegg til en rekke nye tjenester.

Kjøpt opp av SEFBO

Bryn Bydrift vil fortsatt hete det samme, selv om profileringen på enkelte av kjøretøyene vil få et nytt og spenstig design. Kjernevirksomheten til Bryn Bydrift vil fortsatt bestå av gatevedlikehold, anleggstjenester og vaktmestertjenester.

─ Nå blir vi en del av et stort konsern som utfører en rekke forskjellige tjenester. Vi får tilført mye ny kompetanse gjennom de andre selskapene i resten av SEFBO-konsernet. Dette gjør at vi kan tilby langt flere tjenester enn vi tidligere har kunnet tilby, forteller Brekke.

Les mer om SEFBO-konsernet her.

Utvider satsingen mot Drammen

I tillegg til å utvide satsningen mot sameier, borettslag og boligselskaper kommer Bryn Bydrift til å ekspandere i aksen Kongsberg-Drammen.

─ Vi har store mål for Bryn Bydrift. Vårt mål er at vi skal bli en foretrukket totalleverandør inn mot boligselskapene. Sammen med de andre selskapene i SEFBO-konsernet vil vi nå kunne tilby et langt bredere spekter av tjenester.

─ Tidligere har vi vært store på brøyting. Nå jobber vi for at Bryn skal bli en leverandør av tjenester hele året. Fra A til Å, utdyper Harald.

Les mer om tjenestene til Bryn Bydrift her.

Berømmer de ansatte

I 2019 telte Bryn Bydrift kun to fulltidsansatte, resten av arbeidsstokken ble da innleid i de mest hektiske periodene. Høsten 2021 står det 14 fulltidsansatte på lønningslisten hos bedriften.

─ Vi har jobbet hardt for å komme dit vi er nå, det er det ingen tvil om! At vi har klart å bygge oss opp til å bli en såpass solid bedrift er mye takket være alle de dyktige kollegaene mine i Bryn Bydrift. Vi går uten tvil en spennende tid i møte, avslutter en fornøyd Brekke.


Se video om vaktmestertjenester fra Bryn Bydrift
Dette er bare noen av oppgavene vi utfører for borettslag og sameier.

Her er noen av tjenestene vi leverer til sameier og borettslag.

 • Løpende vedlikeholdsavtale
  Vi sørger for det løpende vedlikeholdsbehovet i ditt sameie eller borettslag.
 • Personlig vaktmester
  I Bryn Bydrift får du en «personlig vaktmester» som blir kjent med ditt boligselskaps behov.
 • Fagkunnskap innenfor en rekke områder
  Vi bistår innenfor HMS, inspeksjonsrunder og fremtidige vedlikeholdsplaner.
 • Utbedring av uteområde
  Vi vedlikeholder og gjør utbedringer av fellesområder og uteområder. Alt fra anleggsarbeider til klipping av plen.
 • Fellesarealer
  Vi sørger for vedlikehold av fellesarealer. Alt fra bytting av lyspærer, trappevask eller mindre håndverkeroppdrag.
 • Forutsigbarhet
  Med en løpende vaktmesteravtale fra Bryn Bydrift sørger du for god forutsigbarhet for vedlikeholdsbehovet, som igjen sørger for et forutsigbart kostnadsbilde.

Se flere av våre tjenester herBor du i et sameie eller borettslag? Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Send oss en uforpliktende forespørsel om pris, arbeidsoppgaver eller bare om du lurer på noe. Bruk kontaktskjemaet nedenfor.

Kontakt

Fyll inn kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tjenestene vi tilbyr.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.